Wat kan Everclouds voor je doen?

Overweeg je met je organisatie over te stappen naar G Suite? Dan is het verstandig om dit samen te doen met een betrouwbare Google Partner met veel ervaring.

Everclouds is specialist in het migreren van organisaties naar G Suite en kan, indien gewenst, het gehele traject uitvoeren en aansturen. Als geselecteerd Google Partner en gecertificeerd G Suite reseller werken we direct samen met Google zodat we onze klanten snel, efficiënt en zo breed mogelijk kunnen helpen. Inmiddels hebben we enkele honderden bedrijven gemigreerd. Wij rekenen overigens exact dezelfde prijzen als Google.

 

Lees hieronder meer over onze services.

Aanvragen, configuratie en
go-live support

Elk bedrijf is anders en om het meest uit G Suite te halen is de juiste configuratie daarvan zeer belangrijk.

 

Wij gaan samen met jouw team rond de tafel zitten en bepalen tijdens deze sessie wat de meest optimale configuratie is voor je bedrijf.

 

Vervolgens vragen we G Suite voor je aan, zorgen ervoor dat je domein wordt gekoppeld, stellen alles correct in en voeren de gebruikers op.

G Suite wordt 100% werkend en optimaal geconfigureerd opgeleverd. Je krijgt altijd twee weken gratis support. 

Migratie van data uit je oude systeem

Meestal zul je de e-mails, agenda-afspraken, contactpersonen en andere data uit je oude systeem willen meenemen naar G Suite.

Wij kunnen dat voor je regelen. In de meeste gevallen doen we dat voor de gebruikers volledig transparant. Ze merken er niets van, kunnen gewoon door blijven werken en vervolgens naadloos overstappen naar G Suite.

Voor veel systemen zoals Exchange en IMAP compatibele systemen kunnen we bijna altijd de migratie volledig op afstand afhandelen.

Inmiddels hebben we zoveel ervaring met datamigratie dat we dit voor een vaste lage prijs kunnen aanbieden.

Bootcamp, training, support

Gelukkig hebben veel mensen al ervaring met Google producten zoals Gmail en Drive en zal de overstap voor hen gemakkelijk zijn.

Wij kunnen je personeel de ins en outs van G Suite leren in een korte, intensieve workshop: G Suite Bootcamp.  Wij laten zien wat mogelijk is en je personeel krijgt de kans vragen te stellen en situaties uit de dagelijkse praktijk voor te leggen. Na afloop van de workshop kunnen de deelnemers prima overweg met G Suite. Lees hier meer over onze trainingen.

Everclouds is er ook voor eerste-lijns support. Wij kunnen je helpen met lastige configuratievragen maar ook bepaalde handelingen voor je uitvoeren, zoals het resetten van een wachtwoord.

Daarnaast heb je altijd recht op 24/7 support van Google zelf.

  

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar G Suite

Heb je een klein bedrijf en minder dan 5 accounts nodig, dan kunnen wij je binnen 24 uur on-line krijgen met G Suite voor een vast bedrag.

Nieuwsbrief

Aanmelden

 

© 2015, Everclouds - Postbus 832, 3500 AV Utrecht - Telefoon: 030-236 8992 - e-mail: info@everclouds.nl  

Everclouds is een handelsmerk van Everminds BV. KvK: 30203136, BTW: NL814499387B01 

GOOGLE is een handelsmerk van Google inc.

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
  • Facebook Classic