De voordelen van G Suite

Naast de lage prijs biedt G Suite heel veel voordelen voor je bedrijf. Hieronder kun je lezen waarom je G Suite zou moeten overwegen als e-mail en office-oplossing voor je bedrijf. Hopelijk word je net zo enthousiast als wij en de vijf miljoen bedrijven die G Suite al gebruiken.

G Suite is geschikt voor jouw bedrijf

G Suite draait bij meer dan vijf miljoen bedrijven. Bedrijven met één of twee medewerkers en bedrijven met tienduizenden medewerkers. Van kapsalons tot internationale banken. G Suite groeit met je mee. 

G Suite is veilig

Je data staat veilig bij Google en je privacy is gegarandeerd. Lees het zelf.

 

Werk wanneer je wilt, overal en met elk apparaat

​Google vindt dat je overal moet kunnen werken op elk willekeurig tijdstip en met het apparaat van je keuze. Lees 's ochtends in bed alvast je e-mail en check die offerte vanaf het strand. 

 

Pas G Suite aan naar je eigen wensen

Stel alles zelf in of laat het ons doen als je daar geen zin in hebt. Alles met behulp van een simpele browser interface. 

 

Breid G Suite uit met apps en scripts

G Suite kan je uitbreiden met apps uit de Google marketplace. De Marketplace bevat duizenden apps zoals CRM applicaties, boekhoudprogramma's, etc. die allemaal integreren met G Suite. Met de G Suite API kun je zelf ook programma's ontwikkelen voor G Suite.  Met Google Scripts kan je zelf je spreadsheets, documenten, etc uitbreiden met extra functionaliteit.

Je kunt G Suite testen

​Uiteraard wil je uitgebreid testen als je over gaat op een nieuw systeem dat de gehele organisatie zal raken. Wij helpen je graag met testen en change management. 

Twijfel je nog over G Suite. Aarzel dan niet en bel of mail ons. We helpen je graag.

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar G Suite.

Heb je een klein bedrijf en minder dan 5 accounts nodig, dan kunnen wij je binnen 24 uur on-line krijgen met G Suite voor een vast bedrag.

Nieuwsbrief

Aanmelden

 

© 2015, Everclouds - Postbus 832, 3500 AV Utrecht - Telefoon: 030-236 8992 - e-mail: info@everclouds.nl  

Everclouds is een handelsmerk van Everminds BV. KvK: 30203136, BTW: NL814499387B01 

GOOGLE is een handelsmerk van Google inc.

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
  • Facebook Classic