Volg een training bij Everclouds

Wil je meer weten over G Suite, bijvoorbeeld over Drive, Sites of Google+. Of wil je efficiënter leren werken met G Suite, volg dan een training bij ons. 


In onze trainingen leren we je om super efficiënt te werken met G Suite in de cloud. Weg met die volle inbox, gooi nooit meer wat weg en verdien iedere dag vele minuten. Leer de voordelen kennen van Google Drive en werk beter samen met je collega's en klanten. Bouw zonder een letter te programmeren web sites, intranet sites en meer. 

 

Wij geven twee soorten trainingen:

 

 1. Bij jullie op locatie. Je nodigt je hele team uit en wij komen langs om de training te geven. Je kan de training helemaal zelf indelen. De training kan plaatsvinden op elke dag van de week en indien je dat wilt ook 's-avonds. Vul het formulier in of bel ons even.
   

 2. Open Trainingen. Afhankelijk van de belangstelling geven wij geregeld open trainingen in de omgeving van Utrecht. Iedereen kan zich inschrijven tegen een laag tarief. Geef je belangstelling aan in onderstaand formulier, dan sturen wij je een mailtje als we een voor jou interessante open training gaan geven.
   

 3. 1-op-1 trainingen. We nemen op afstand je scherm een uur lang over en leggen je alles uit over G Suite. Jij bepaalt zelf de inhoud van de training. Dit is onze nieuwste training, we hebben er zelfs een aparte pagina voor gemaakt. De 1-op-1 training kost EUR 110,00 exclusief BTW.

Onze open trainingen zijn heel informeel. We zorgen voor een drankje en je hebt tijd om wat te netwerken. 

Eerst meer weten over G Suite? Klik op de knop hieronder!

Start nu een vrijblijvende proefperiode. Wij helpen je!

Nieuwsbrief

Aanmelden

 

© 2015, Everclouds - Postbus 832, 3500 AV Utrecht - Telefoon: 030-236 8992 - e-mail: info@everclouds.nl  

Everclouds is een handelsmerk van Everminds BV. KvK: 30203136, BTW: NL814499387B01 

GOOGLE is een handelsmerk van Google inc.

 • LinkedIn Social Icon
 • Wix Twitter page
 • Wix Google+ page
 • Facebook Classic