Google Drive, de veiligste plek voor je bestanden.


Google Drive krijgt een upgrade binnen Vault

Google werkt continu aan het optimaliseren van de beveiliging van hun systemen. Dit jaar zijn er al verschillende nieuwe functies uitgerold zoals custom audit alerts, Password Alert, nieuwe password recovery opties voor gebruikers, whitelisted domain sharing en de Security Key.

De mooiste update van dit jaar tot nu toe vinden wij echter de uitbreiding van Google Drive binnen Google Vault. Google Drive krijgt namelijk dezelfde mogelijkheden voor retentie en legal holds als Gmail nu al heeft.

Dit betekent dat de inmiddels meer dan 1 miljoen bedrijven die actief Google Drive gebruiken, de bestanden van hun bedrijven op een nog veiligere manier kunnen beheren: Er raakt gegarandeerd niks meer kwijt en alles is doorzoekbaar voor zolang dat nodig is, zelfs als gebruikers deze bestanden verwijderen van hun Drive.

Het uitrollen van deze functionaliteit is inmiddels gestart en zal binnen enkele maanden voor alle Google Vault en Unlimited klanten beschikbaar zijn.

Lees het hele artikel in de officiële blog van Google.

Recent
Archief
Volg ons
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Nieuwsbrief

Aanmelden

 

© 2015, Everclouds - Postbus 832, 3500 AV Utrecht - Telefoon: 030-236 8992 - e-mail: info@everclouds.nl  

Everclouds is een handelsmerk van Everminds BV. KvK: 30203136, BTW: NL814499387B01 

GOOGLE is een handelsmerk van Google inc.

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
  • Facebook Classic