Een nieuwe naam

Google Apps for Work is de nieuwe naam voor Google Apps for Business.

Werk is veel meer dan het berekenen van winstcijfers, het afstemmen van vraag en aanbod of het uitvoeren van saai kantoorwerk. Werk is een optelsom van de dromen, ideeën en energie van mensen. Mensen zouden met elkaar in contact moeten staan om ideeën te delen, ze samen te ontwikkelen en overal hun werk te kunnen doen. Technologie moet werk niet moeilijker maken dan het is, maar juist gemakkelijker en sneller. Het moet ons zoveel mogelijk uit handen worden genomen, zodat er ruimte vrijkomt voor ideeën en de inspiratie ons zomaar kan overvallen. Als we de tools gebruiken die het leven gemakkelijker maken, zijn we in staat tot topprestaties.”

Dit is waar Google Apps for Work voor staat.

Recent
Archief
Volg ons
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Nieuwsbrief

Aanmelden

 

© 2015, Everclouds - Postbus 832, 3500 AV Utrecht - Telefoon: 030-236 8992 - e-mail: info@everclouds.nl  

Everclouds is een handelsmerk van Everminds BV. KvK: 30203136, BTW: NL814499387B01 

GOOGLE is een handelsmerk van Google inc.

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
  • Facebook Classic