Google Drive

Sla al je bestanden veilig op in de Google cloud. Deel ze met je collega's en synchroniseer je bestanden met al je apparaten.

30 GB opslagruimte gratis

Iedere G Suite gebruiker krijgt 30 GB opslagruimte in de cloud. Heb je meer nodig? Koop dan bij of stap over op G Suite Business voor onbeperkte schijfruimte.

Bekijken en bewerken online

Bekijk meer dan 40 verschillende bestandstypes online zonder dat je extra software nodig hebt. Veel bestandstypen kan je zelfs online bewerken.

Zoek in je bestanden

Vind binnen een paar seconden het juiste document met de geavanceerde Google zoekfuncties die ook in je documenten zoeken. Zelfs in PDF's en afbeeldingen.

Synchroniseer je bestanden

Synchroniseer al je bestanden of bepaalde mappen met je computer.  Wijzigingen die je lokaal aanbrengt worden doorgevoerd in de online bestanden en omgekeerd.

Gemakkelijk delen met anderen

Deel met enkele kliks je mappen en bestanden met anderen. Geef toestemming aan anderen om geselecteerde bestanden te downloaden, bekijken, bewerken of van opmerkingen te voorzien.

Breid Drive uit

Er zijn honderden apps van derden beschikbaar waarmee je extra functionaliteit kan toevoegen aan Drive. Denk aan tekenprogramma's, CRM en projectbeheer.

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar G Suite

Heb je een klein bedrijf en minder dan 5 accounts nodig, dan kunnen wij je binnen 24 uur on-line krijgen met G Suite voor een vast bedrag.

Nieuwsbrief

Aanmelden

 

© 2015, Everclouds - Postbus 832, 3500 AV Utrecht - Telefoon: 030-236 8992 - e-mail: info@everclouds.nl  

Everclouds is een handelsmerk van Everminds BV. KvK: 30203136, BTW: NL814499387B01 

GOOGLE is een handelsmerk van Google inc.

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
  • Facebook Classic