Heeft je kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang behoefte aan onderhoudsvrijeultra betrouwbare en goedkope IT-oplossingen in de cloud, lees dan verder. G Suite biedt de ideale oplossing voor jouw bedrijf.

Wat is G Suite?

G Suite bestaat uit een suite van geïntegreerde programma's die allemaal werken in de cloud. Zo krijg je professionele e-mail op je eigen domeinnaam, online opslag, gedeelde agenda's, tools voor videovergaderen en meer. G Suite is ontwikkeld en gemaakt door Google.

Waarom G Suite voor KDV's ?

KDV's hebben vaak meerdere locaties, veel part-time medewerkers en een beperkt ICT-budget.

Met G Suite hoef je geen software meer te installeren of te onderhouden. Het werkt in een browser, op je iPad, Android of smartphone.  Storingen bestaan niet meer en Google zorgt ervoor dat je altijd de laatste versie gebruikt. Medewerkers kunnen simpel vanaf huis of iedere andere locatie werken met de apparatuur die ze zelf graag willen gebruiken en waarmee ze bekend zijn.

Hoe handig zou het zijn als je verslagen en rapporten niet meer hoeft rond te mailen of uit te printen? Met G Suite "deel" je bestanden in de cloud met personen of groepen. Door een bestand te delen geef je iemand toegang tot een document dat hij/zij kan inzien of eventueel bewerken. Iedereen heeft altijd de laatste versie! Vergeet rondmailen.

Samenwerken in de cloud

G Suite werkt met zo ongeveer alle apparatuur die verbonden kan worden met internet. Dus met pc's, Mac's, je telefoon op de fiets, een iPad op je werk of een internetcafé in Bangkok. Je kan dus altijd en overal bij je mail en bestanden zonder dat je software hoeft te installeren.

Het werkt overal en altijd
Hoe krijg ik G Suite?

Neem contact op met Everclouds voor een oriënterend gesprek of een demo. Wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kan. Wij leveren G Suite 100% werkend op en als je dat wilt, migreren wij je oude data zoals e-mails en agenda's naar G Suite. Ook zorgen we voor training en kan je ons inschakelen voor support.

Wat kost het?

G Suite kost €5,20 per maand per gebruiker. That's it en daarvoor krijg je alles, inclusief 30GB opslagruimte in de cloud. Tegen een éénmalige geringe meerprijs kunnen wij je oude data migreren en eventueel een handige training organiseren zodat je medewerkers snel en goed voorbereid aan de slag kunnen.

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar G Suite.

Nieuwsbrief

Aanmelden

 

© 2015, Everclouds - Postbus 832, 3500 AV Utrecht - Telefoon: 030-236 8992 - e-mail: info@everclouds.nl  

Everclouds is een handelsmerk van Everminds BV. KvK: 30203136, BTW: NL814499387B01 

GOOGLE is een handelsmerk van Google inc.

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
  • Facebook Classic