Over Webpower:

 

 

Resultaten:

  • Goedkoper en eenvoudiger beheer

  • Toegang tot informatie veilig en overal

  • Flexibiliteit, schaalbaarheid en 100% web

“Flexibiliteit, schaalbaarheid en 100% cloud is voor een internationaal opererend bedrijf als Webpower onontbeerlijk”
Jerlijn Kasmani, CTO

Over G Suite:

G Suite biedt eenvoudige, krachtige tools voor communicatie en samenwerking voor bedrijven van elk formaat. Deze oplossingen, gehost door Google, vereenvoudigen de organisatie, minimaliseren het onderhoud en verlagen de IT­kosten. Met Gmail for business, Google Calendar, Google Groups en geïntegreerde instant messaging kunnen gebruikers onderweg continu met elkaar in contact blijven en met elkaar communiceren. Door het gebruik van Google Docs kunnen zij bestanden delen en realtime samenwerken en zijn alle versies van een document overzichtelijk en beschikbaar, waar men ook werkt.

De schaalbaarheid van G Suite maakt het voor Webpower gemakkelijk uit te breiden wanneer en waar ze maar willen.

In 1999 zag een aantal mensen de noodzaak voor eenvoudige digitale marketingcommunicatie tools en werd in Barneveld, in het hart van Nederland, het eerste kantoor van Webpower opgericht. Nu, zo’n vijftien jaar later, helpt Webpower de marketing­ en sales teams van meer dan 3000 high­end gebruikers een beter klantinzicht en grotere betrokkenheid te verkrijgen door middel van persoonlijke en relevante communicatie.

Inmiddels staan er na een snelle wereldwijde expansie kantoren in Duitsland, Zweden, Spanje en China. Webpower staat hoog gerangschikt in de Deloitte Technology Fast50 en de Fast 500 EMEA lijsten.

In een snel groeiende organisatie zoals die van Webpower spreken medewerkers verschillende talen, werken in verschillende landen en gebruiken een grote diversiteit aan hardware en devices. Flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid zijn daarom onontbeerlijk. Jerlijn Kasmani, CTO van Webpower, koos daarom met zijn team na een selectieprocedure en proof of concept fase, voor Google Apps. Vooral de 100% cloud visie van Google was daarbij doorslaggevend. Jerlijn wilde een snelle overstap naar G suite en uiteindelijk heeft Webpower in samenwerking met Google Partner Everclouds de gehele implementatie, training en go­live afgerond binnen veertien dagen. De data uit het Exchange systeem is één­op­één overgezet naar G Suite zodat de gebruikers van de ene op de andere dag konden overstappen op G Suite met behoud van al hun bestaande e­mails en andere data.

Met G Suite is het voor de medewerkers gemakkelijker te werken met hun e­mail en data. Iedereen kan nu overal en altijd veilig toegang verkrijgen en dat met elk apparaat. Een VPN is overbodig. Door de snelle groei van Webpower was een complexe infrastructuur ontstaan van meerdere e­mail systemen. Met de overgang naar G Suite is het beheer eenvoudiger en goedkoper geworden. De transparante schaalbaarheid van G Suite maakt het voor Webpower gemakkelijk uit te breiden wanneer en waar ze maar willen.

Nieuwsbrief

Aanmelden

 

© 2015, Everclouds - Postbus 832, 3500 AV Utrecht - Telefoon: 030-236 8992 - e-mail: info@everclouds.nl  

Everclouds is een handelsmerk van Everminds BV. KvK: 30203136, BTW: NL814499387B01 

GOOGLE is een handelsmerk van Google inc.

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
  • Facebook Classic