United Soft Drinks

Over United Soft Drinks B.V.:

  • www.usd.nl

  • Utrecht, Nederland

  • Producent en bottelaar van frisdranken (AA Drink, Bar Le Duc)

 

Resultaten:

  • Gebruik van Chromebooks

  • Kostenbesparing en versimpeling van beheer

  • Minder milieubelastend

 
“Chromebooks zijn goedkoop en gemakkelijk in beheer. Voor ons ideaal”
Filip de Groote, hoofd automatisering

Over G Suite:

G Suite biedt eenvoudige, krachtige tools voor communicatie en samenwerking voor bedrijven van elk formaat. Deze oplossingen, gehost door Google, vereenvoudigen de organisatie, minimaliseren het onderhoud en verlagen de IT­kosten. Met Gmail for business, Google Calendar, Google Groups en geïntegreerde instant messaging kunnen gebruikers onderweg continu met elkaar in contact blijven en met elkaar communiceren. Door het gebruik van Google Docs kunnen zij bestanden delen en realtime samenwerken en zijn alle versies van een document overzichtelijk en beschikbaar, waar men ook werkt.

Chromebooks maakt het voor de sales force van United Soft Drinks gemakkelijk om te kunnen communiceren met elkaar en met het kantoor.

Op de Reactorweg, aan de rand van Utrecht, vind je het hoofdkantoor van United Soft Drinks, een vooraanstaande producent van frisdranken, siropen, sportdranken en bottelaar van mineraalwater. Met zo’n 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België en Spanje produceert het bedrijf de bekende merken AA-­Drink, Bar Le Duc, Raak, London en Summit. Daarnaast produceert United Soft Drinks ook huismerken voor de retail. Speciale aandacht wordt besteed aan milieubewuste en energiebesparende ontwikkelingen en investeringen.

Filip de Groote, het hoofd automatisering van United Soft Drinks, werkte al langer met G Suite en zag de voordelen die G Suite voor zijn bedrijf kon bieden. Met name het sterk versimpelde onderhoud en beheer, het overal toegang kunnen krijgen tot e­mail en documenten en de optie om met Chromebooks en Tablets te gaan werken.

Samen met Everclouds, een lokale Google Partner, is een plan gemaakt en uitgevoerd. In korte tijd is G Suite ingericht en de data van de bestaande Exchange server overgezet naar G Suite zodat de medewerkers met behoud van hun oude e­mail, agenda en contactpersonen comfortabel konden overstappen.

Het enthousiaste personeel heeft in Utrecht, kort voor de go-­live enkele trainingen gekregen, zodat ze goed voorbereid met G Suite konden starten. Na de go­-live zijn Chromebooks en Android tablets aangeschaft voor de medewerkers van de sales force zodat ze, waar ze ook zijn, gemakkelijk kunnen communiceren met elkaar en met het kantoor. De Chromebooks zijn zeer eenvoudig in te stellen en te gebruiken, ze vragen geen onderhoud en zijn daardoor ideaal geschikt voor project teams.

Daarnaast is het beheer van de Exchange omgeving weggevallen waardoor er meer tijd is vrij gekomen voor het optimaliseren van de IT infrastructuur van het bedrijf.

Door het gemakkelijke samenwerken in de cloud en de energiezuinige datacenters van Google wordt nu minder energie gebruikt en dat past goed in de milieu-visie van United Soft Drinks.

Nieuwsbrief

Aanmelden

 

© 2015, Everclouds - Postbus 832, 3500 AV Utrecht - Telefoon: 030-236 8992 - e-mail: info@everclouds.nl  

Everclouds is een handelsmerk van Everminds BV. KvK: 30203136, BTW: NL814499387B01 

GOOGLE is een handelsmerk van Google inc.

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
  • Facebook Classic